Affiliate belépés Regisztráció Bemutató, segédanyagok

Az affiliate rendszer bemutatása

Affiliate (viszonteladói) rendszerünk segítségével weboldalad forgalmát pénzkereseti eszközzé változtathatod. Nincs más dolgod, mint látogatóidat élő erotikus adásokat sugárzó tagoldalaink egyikére irányítanod: a regisztrálók valamennyi költése után jutalék jár neked, időkorlát nélkül! A látogatók figyelmének felkeltéséhez használd fel változatos interaktív segédanyag gyűjteményünket, építs be weboldaladba élő videós komponenseket, szobalistákat! A lehetőségeknek csak kreativitásod szab határt!

Ha még nincs weboldalad, itt a lehetőség, hogy elkezd - nem szükséges szakmai ismeret hozzá, minden eszközt használatra készen biztosítunk és segítünk online üzleted elindításában!

Interaktív segédanyagok

Beépíthető szobalista

Illeszd be az online előadők listáját weboldaladba a beépíthető szobalista segítségével. Válaszd ki az álló vagy automatikusan görgető üzemmódot. Az eszköz választó legördülő menüben további templateeket is találhatsz.

Beépíthető videó lista

Illeszd be előadóink videóit weboldaladba a beépíthető videólista segítségével. Válaszd ki az álló vagy automatikusan görgető üzemmódot. Az eszköz választó legördülő menüben további templateeket is találhatsz.

Kategóriaválasztó menü

Illessz be weboldaladba látványos kategória választó menüket, irányítsd látogatóidat tematikus online szobákba! Válassz weboldaladhoz illő színű templateet széles kínálatunkból.

Képmozaik

Keltsd fel látogatóid figyelmét a látványos interaktív képmozaikkal. Igazítsd a képek méretét és számát weboldalad arculatához!

Becsúszó chat értesítés

A populáris online csevegő alkalmazások üzenet értesítését utánzó eszköz szinte odavonzza a látogatók tekintét. Válaszd ki az oldalad stílusához illő templateet és a becsúszás módját tetszésed szerint.

Célzott szöveges linkek

Használd a célzott szöveges linkeket és jeleníts meg rövid, lényegretörő szövegeket látogatóidnak. Válassz földrajzi hely szerint lokalizált, véletlenszerű előadót ajánló és statikus szövegek közül, vagy akár vegyesen is!

Cimkefelhő

Tedd interaktívabbá weboldalad az előadói kategóriák látványos megjelenítésével! Az egyszerű cimkefelhő a modern weboldalak klasszikus elemévé vált. A felhőben megjelenő cimkék mérete és színe mutatja a cimke népszerűségét.

Előadói státusz visszajelző

Dobd fel előadókról írt cikkeidet a státusz indikátorral! Akár rajongói weboldalt készítesz, blog bejegyzést írsz vagy fórumokhoz szólsz hozzá, csatolj egy státusz indikátort, hogy interaktívvá tedd üzeneted. Az eszköz használatához először meg kell adnod egy konkrét előadó nevét.

Élő videós segédanyagok

Becsúszó chatszerű ingyenes stream

Ez a fajta modern online csevegő alkalmazások üzenet értesítését utánzó eszköz még látványosabb a benne megjelenő ingyenes élő adásoktól. Válaszd ki az oldalad stílusához leginkább illő templateet és a becsúszás módját.

Ál-videochat valódi streammel

Illeszd be oldaladba az ál-videochat eszközt, mely a beépített élő videostream és az interaktivitásra ösztönző chat üzeneteknek köszönhetően egy igazi látogatócsalogató. Válassz a templateek közül oldaladba illeszkedőt!

Beépíthető ingyenes videostream

A beépíthető videostream lecsupaszított változata teljes testreszabhatóságot biztosít, bármilyen designt építhetsz köré, tetszésed szerint elhelyezheted weboldaladon. Válaszd ki a videostream méretét, a többi rajtad áll!

Bannerek

Bannerek látogatóknak

Illessz be bannereket weboldaladba! Válaszd ki, hogy milyen méretet szeretnél, válogass a katalógusban cimkék szerint! A bannerekre kattintva kaphatod meg a beillesztendő kódot, vagy kérj egy banner cserélőt, ami véletlenszerűen választ a beállított cimkéknek megfelelően.

Bannerek előadóknak, stúdióknak

Reklámozz előadók és stúdiók részére is, illessz be előadói bannereket oldaladba! Válaszd ki, hogy milyen méretet szeretnél, válogass a katalógusban cimkék szerint! A bannerekre kattintva kaphatod meg a beillesztendő kódot, vagy kérj egy banner cserélőt, ami véletlenszerűen választ a beállított cimkéknek megfelelően.

Bannerek viszonteladóknak

Toborozz affiliateeket az affiliate bannerek segítségével! Válaszd ki, hogy milyen méretet szeretnél, válogass a katalógusban cimkék szerint! A bannerekre kattintva kaphatod meg a beillesztendő kódot, vagy kérj egy banner cserélőt, ami véletlenszerűen választ a beállított cimkéknek megfelelően.

Speciális segédanyagok

Hosztolt galériák

Gazdagítsd weblapod előadói galériákkal. Senki nem tud ellenálni néhány jól sikerült szexi fotónak. Elore elkészített galériák tucatjai közül választhatod ki a neked legjobban tetszőt. A galériák testreszabásához használhatsz nyelvi vagy cimke szerinti szűrőket.

Letölthető csali weboldalak

Fogj egy hangzatos domain-t és tölts fel rá egy csali weblapot. Ezek a tökéletesen elokészített kamuoldalak a nyers erotikájukkal könyedén magukra vonják a figyelmet. A csaliweblap designok paraméterezhetoek, állítsd be milyen tulajdonságú eloadókat szeretnél megjeleníteni.

Forgó képtár

Flash-es, fiatalos, csicsás-pörgő-forgó és még sexy csajos is. Mi kell még?! Választhatsz hozzá kampányt, méretet. Szűrheted cimkék és beszélt nyelvek szerint a megjelenített tartalmat. A klasszikusan carouselnek nevezett eszközt elsősorban fiatalos, animációkban bővelkedő weblapok tulajdonosainak ajánljuk.